Bruno Dubois
Bruno Dubois v roce 2002 sdědil po svém otci malou doménu v srdci Saumur. Jako člověk spoutaný s přírodou, milovník polykultury, začal měnit podnik přímo za chodu. Díky bohatým zkušenostem s pěstováním révy a výrobou vína od legendy Beajolais - Marcel Lapirere, pro kterého dlouho pracoval, implentoval všechny svoje zkušenosti a vjemy do malého vinařství o velikosti 11 ha. Vedle vinic zregeneroval i pole, sady, vysadil četné lesy a vrátil život do míst, která mu jsou blízká. Plochy vinic tvoří Cabernet Franc (10,5 ha) a výsadba Chenin blanc. Půdy tvoří jíl a vápence na tvrdém křídovém tuffu. Jeho vína jsou vyráběna volně, bez zásáhu, spontánní fermentací, bez přidané síry. Většina cuvée kvasí v amforách o velikosti 10hl nebo betonových kádích ve starých troglodytních sklepích, kde i vína zrají. Brunovi vína jous vysoce pitelná, čistá, jemná s obrovskou dávkou čerstvosti a energie!